Who are you to teach Muslims how to treat our women?

Isu wartawan asing dirogol di Tahrir Square, bila membaca komen, komen golongan kafir yang anti Islam, bermacam tuduhan tohmahan dilemparkan ke atas kaum muslimin secara keseluruhannya. 

Ada yang kata “All Muslims are animals”, “Islam is barbaric”, Tidak kurang pula yang menyatakan “In Islam, rape victims will stoned to death” atau “Islam is full of lies and victimize woman…” And so on, so on... boleh klik dan tengok sendiri ruangan komen di pelbagai web dalam alam cyber ni…

OK, setakat nak menuduh, bagi komen bodoh, semua orang boleh buat. Let’s discuss with fact, bagaimana ideology secular “melindungi” wanita…

1. Dari prinsip kebebasan individu, kebebasan berpakaian merupakan salah satu cirinya. Tetapi, wanita muslim didenda hanya kerana memakai hijab dan menutup aurat sedangkan wanita dibayar untuk berbogel….. Kebebasan hypocrite!!!!

2. Idea kesama rataan gender. Dalam tentera Amerika (sebagai contoh), terlalu banyak kes pencabulan ke atas anggota dan pegawai tentera wanita. Malah dalam markas operasi, anggota US Marine terpaksa berteman dengan wanita lain untuk ke tandas di malam hari, kerana bimbang dirogol walaupun mereka di dalam markas tentera (which suppose to be safe enough).

3. Dengan purata 200 000 kes rogol setiap tahun, atau setiap 2 minit akan berlaku satu kes serangan sexual, Barat cuba mengajar kaum muslimin how to treat women?

4. Kesempitan hidup memaksa wanita dalam dunia sekular kapitalis keluar bekerja, meninggalkan anak-anak tanpa asuhan yang sewajarnya. Ia kemudian membarah sehingga anak-anak liar menjadi penyakit dalam masyarakat. Pelajar college di Barat lebih mengutamakan rakan dari keluarga bahkan kita lihat sendiri dari kaca TV bagaimana mereka mempromosikan budaya hedonism (gila hiburan) yang menjadikan anak-anak muda mereka mabuk dengan glamour dan hiburan… Ibu? Ayah? Kena kerja cari duit…

5. Tentera penceroboh di Iraq, Afghan dan perlaku mereka di kem-kem tahanan rahsia terhadap wanita. Mereka merogol mencabul, menyeksa, membunuh malah ada pula yang memfilemkan aksi terkutuk mereka untuk memalukan kaum muslimin dan menakut-nakutkan kaum keluarga mangsa. Perilaku mereka tidak mampu kita temukan walau di dalam kandang binatang buas sekalipun!!! Mereka lebih binatang dari segala binatang!!!!

6. Kita tinjau sejarah, siapa yang melanyak aborigine di Australia, North America dan kepulauan Hawaii. Segala pembantaian dan tentu sekali kes pemerkosaan wanita yang tidak terhitung banyakknya. Sekali lagi, who are you to teach Muslims how to treat our women?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *